Tags

,


I haven’t written since December. That’s a long time. Many things happened the last 6 months. Among them the most exciting was my enrollment in a pastry school. These months had been very tiring since after my regular job in the newspaper I was going to school until 10.00 at night. And then on the weekends I was practicing all the recipes learned during the week. I will upload some of them very soon. You will loooooove them.
–––––––––––––––––––
Εχουμε να τα πουμε απο τον Δεκεμβριο, αλλά η αληθεια ειναι οτι συνεβησαν πολλά και ολο αυτο το δοαστημα δεν προλαβα να γραψω ουτε μια γραμμη. Το πιο συναρπαστικο νεό είναι οτι ξεκινησα μαθηματα ζαχαροπλαστικης που ολοκληρωονται σε δυο χρονια. Αν και το προγραμμα μου ειναι πια εξαντλητικο (μετα την εφημεριδα παω κατευθειαν στη σχολη απο οπου τελειωνω γυρω στις 10 το βραδυ) ειναι τοσο διασκεδαστικο που σχεδον δεν καταλαβαινω την κουραση. Το ΣΚ φτιαχνω τις συνταγες που μαθαινουμε καθε εβδομαδα για εξασκηση. Θα “ανεβασω” καποιες πολύ συντομα. Νομιζω θα σας αρεσουν.

The only trip we took during these six months was in Nimes, France (above) were my husbant took his pilot lessons (below)
–––––––––––––––––––––––
Το μόνο ταξιδι που καναμε αυτους τους εξι μηνες ηταν στη Νιμ της Γαλλιας (επανω) οπου ο αντρας μου πηρε το διπλωμα πιλοτου (κατω).